Fragment ‘Feestlied’ bij het prentenboek ‘de Scharlaken Pompelmoes’.

  • Muzikaal luisterverhaal vol vaart over een prinses, een heks, een draak én een superheld.

Verteld door vele bekende stemmen. Koning Ivan de Overlastige wil tegen de zin van zijn dochter Veronica trouwen met de veeleisende prinses Astrid. Voor haar steelt hij de schat van de draak Fyrax. Die is woedend en eist bergen voedsel in ruil voor zijn schat. Koning Ivan laat daarom de koeien van de arme dorpelingen in beslag nemen voor de draak. Maar dan verschijnt de Scharlaken Pompelmoes op het toneel. Zal de superheld de koning kunnen stoppen en ervoor zorgen dat het recht zegeviert? En zal Veronica ontdekken wat er met haar moeder, koningin Morgana, is gebeurd? In samenwerking met Djapo vzw en 11.11. 11.

Ontsproten aan het geweldig creatieve brein van Wout Thielemans, met tekeningen van Gunter Segers.